Eroottisen tantran työpajat

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan seksuaalisuuteen ja eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteet ja -harjoitukset, joiden avulla voit aloittaa eroottisen tantran harjoittamisen. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Osa harjoituksista on yksilötekniikoita, ja voit osallistua kurssille myös ilman paria. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Sano KYLLÄ Elämälle!

Tantrinen asenne erotiikkaan ja seksiin on estoton, käytännöllinen ja rakkautta sekä henkisyyttä korostava. Siihen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä.

Vaikutukset

Harjoittelemalla opetuksen mukaisesti opit lisäämään seksuaalienergiaa sekä hallitsemaan ja jalostamaan sitä henkisiin tarkoituksiin ja avautumaan rakkaudelle, sekä ylläpitämään parisuhteen vetovoimaa. Opiskelemme myös tekniikoita herkkyyden ja mielihyvän lisäämiseksi ja lantionpohjan lihasten voimistamiseksi. Kurssi sisältää myös klassisen joogan keskeisiä asanoita sekä meditaatioita helpottamaan eroottisen energian tiedostamista, voimistamista ja hallintaa.

Yksin tai kaksin

Voit osallistua työpajoihin parin kanssa tai ilman. Eroottiset harjoitukset jäävät kotiläksyksi ja kurssilla pidetään vaatteet päällä.

Kurssipaikkoina ovat Helsinki ja Tampere ja muutkin paikkakunnat jos kysyntää on riittävästi.

Seuraavat tantratyöpajat:

Helsingissä 30.9.2017 klo 11-17 (yhden päivän työpaja), 21.10. klo 11-17 (yhden päivän työpaja), 11.11. klo 11-17 (yhden päivän työpaja)
ja 2.12. klo 11-17 (yhden päivän työpaja). Työpajojen teemat vaihtelevat, voit osallistua yhteen tai useampaan - suosittelemme koko sarjaan osallistumista.

Yhden päivän (klo 11-17) työpajan hinta:

  • yksi henkilö: 70€
  • pariskunta: 120€
  • opiskelija/työtön: 60€
  • alle 21v: 40€

Jos osallistut(te) ensimmäiseen kolmeen työpajaan, saat(te) neljännen työpajan puoleen hintaan.

Tampere ja Jyväskylä: keväällä 2018, aika ilmoitetaan myöhemmin.
Turku, Lahti, Lappeenranta, Oulu ja Vaasa: työpajat aikataulututetaan kun odotuslistalle tulee riittävästi ilmoittautuneita (min. noin 8).

Lämpimästi tervetuloa!

Tarkempi kurssikuvaus työpajojen sisällöstä

 


 

 

Yhden päivän (klo 11-17) työpajan hinta:

yksi henkilö: 70€
pariskunta: 120€
opiskelija/työtön: 60€
alle 21v: 40€

 

Eroottisen tantran intensiivikurssi (Tantra 1) Tampereella

Tampereella keväällä 2017: yhden viikonloppun kurssi: 7-9.4. 2017 (7.4. klo 19-21, 8-9.4. klo 11-n.19).
Maksaminen on helppoa ja turvallista. Maksutapa: suomalaiset verkkopankit.
 

Normaalihinta 140€
Opisk./työtön 115€
Alle 21v. 70€
Pariskunta 230€
140,00 €

Natha järjestää Jyväskylässä ja muissa kaupungeissa Eroottisen tantran intensiikursseja kysynnän mukaan. Kerää porukka ja ota yhteyttä tai ilmoittaudu alla jonotuslistalle. Kurssin muoto on yhden viikonlopun extraintensiivi.

Kurssimaksut Tantra 1 1 vkl extraintensiivi
Normaalihinta 140 €
Opiskelija / työtön 115 €
Alle 21-v. 70 €
Pariskunta 230 €