Tantratyöpajojen sisältö

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja laajemman ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkiseen kasvuun. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Hinnat ja ilmoittautuminen
 

Seuraavat työpajat (toistaiseksi ONLINE)

Voit tulla mihin tahansa allaolevista työpajoista, mutta suosittelemme kaikkiin osallistumista, koska työpajojen aihepiirit ja painotukset on valittu muodostamaan laajempi kokonaisuus.

Huom! Voimassaolevien suositusten mukaisesti pidämme toistaiseksi tantratyöpajat online-muodossa.

1. Rakkaus & Onnellisuus (vain pareille)

Tervetuloa pysähtymään oman elämäsi äärelle - löydä itsesi ja rakastettusi uudessa valossa. Oman itsen ja toisen tuntemus, arvostus ja erilaisuuden näkeminen voimavarana ovat kulmakiviä onnelliselle suhteelle. Työpajassa teemme harjoituksia itsetuntemuksen ja oman läsnäolon lisäämiseen, jolloin kyky kohdata toinen ja avautua sydämestä voimistuu.

Tantra on rakkauden, onnellisuuden, itsetuntemuksen ja nautinnon tie. Se tarjoaa omaan elämään ja parisuhteeseen uusia rikastuttavia näkökulmia. Tantrinen harjoitus voi herättää suhteen koko potentiaalin antaen onnellisuutta ja eroottista täyttymystä. Matka syvään rakkauteen alkaa juuri siitä, missä olet nyt. Läsnäolosta kasvaa rakkauden silta toisen sydämeen.

Työpajassa lähestytään näitä teemoja sekä selkeiden luentojen että omien harjoitusten kautta.  Työpajassa ei ole eroottisia harjoituksia tai alastomuutta ja se sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin aiemmin kursseilla käyneillekin.

Kenelle työpaja sopii?

 • Kaikille, joita kiinnostaa parisuhteen kehitys ja syventäminen
 • Vastarakastuneet voivat saada ideoita suhteen syventämiseen
 • Pidempään yhdessä olleet voivat saada ideoita kipinän uudelleen syttymiseen

Mitä työpajasta voi saada?

 • Yleiskatsauksen siitä, mitä Tantra on elämässä ja parisuhteessa
 • Avaimia tyytyväisyyteen ja onnellisuuteen
 • Aidon kohtaamisen kokemuksen
 • Vinkkejä kommunikaation ja vuorovaikutuksen lisäämiseen parisuhteessa
 • Rehellisyyttä, aitoutta ja sydämellisyyttä itseä ja toista kohtaan
 • Harjoituksia rakkauden ja intiimin yhteyden syventämiseen

 

3. Aistillisuus

(Seuraava työpaja ei ole vielä aikataulutettu)

Mitä on seksuaalinen energia ja seksuaalinen halu? Miten ne voivat siivittää tyydytykseen, elämäniloon, onnellisuuteen ja henkiseen kasvuun yksilöllisesti ja rakkaussuhteessa?

Seksuaalisuus kuuluu ihmisen syvimpään luonteeseen. Rakastava ja estoton suhtautuminen itseen ja kumppaniin kaikilla tasoilla vapauttaa kokemaan elämän täynnä mahdollisuuksia. Aistilliset ja rentouttavat harjoitukset muuntavat ujouden, estot ja häpeän hyväksynnäksi ja syväksi, rakastavaksi läsnäoloksi.

Harjoituksina mm.

 • rentoutuminen
 • leikkisät aistiharjoitukset
 • lantionpohjan lihasharjoitukset

Seksuaalinen energia ja halu ovat ehtymätön luovuuden lähde. Aistillisuuden avulla voi kokea rakkautta täynnä intiimiyttä ja mystiikkaa, ylittää rajoituksia ja tuntea syvintä mahdollista yhteyttä toiseen ihmiseen. Työpajassa tutustutaan omiin tarpeisiin ja omaan kehoon. Työpajassa lähtökohtana on keho, joka nähdään temppelinä, porttina olemuksen syvemmille tasoille.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin. Turvavälien toteuttamiseksi työpajaan on suositeltavaa tulla pareittain - kumppanin tai ystävän kanssa. Tervetuloa.

4. Orgasmi ja Ekstaasi

(Seuraava työpaja ei ole vielä aikataulutettu)

Ekstaasi on ihmisen luonnollinen olotila. Tantrinen erotiikka auttaa ylittämään estot ja mielen ja kokemaan tämän olemuksemme ytimestä ajattomana kumpuavan autuuden. Orgasmi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ainakin lyhyesti kokea tämä luonnollisella tavalla. Työpajassa opiskelemme miten pidentää tätä nautinnon huipentumaa, miten vaalia elämän intensiteettiä ja miten avata ovia syvempään läsnäoloon ekstaattisten kokemusten avulla.

Teemme yhdessä harjoituksia jännitysten ja estojen poistamiseksi jotta keho ja koko olemus vapautuvat kokemaan elämän ekstaattisuuden. Aisteille avautumisen kautta antaudumme orgastiselle läsnäololle, joka on portti korkeampaan todellisuuteen.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Tantran harjoittamisen vaikutuksia

Tantrisen harjoituksen kautta mies oppii kuinka rakastelun kestoa voi pidentää lähes loputtomiin hallitsemalla siemensyöksyä ja muuntamalla se moniksi orgasmeiksi. Nainen oppii vapautumaan rakastelussa ja kokemaan monia erilaisia orgasmeja. Rakastelusta tulee etenkin kohtaamista ja toisen sekä itsen syleilyä rakkaudessa. Samalla nautinto lisääntyy huomattavasti ja turhautuminen loppuu. Eroottista energiaa voi jalostaa ja sille voi oppia antamaan kauniita ja aistillisia ilmaisuja menettämättä sen ominaisluonnetta ja voimaa. Yhteys ja kommunikaatio parin välillä syvenee ja rakastavaiset löytävät helpommin jokaiseen hetkeen kätkeytyvän ihmeellisyyden ja kauneuden.

Avautuminen rakkaudelle

Termi tantraseksi johtaa harhaan, koska se liittää tantran ainoastaan seksuaaliseen toimintaan. Eroottisessa Tantrassa seksuaalisuus on lähtökohta, perusta tai energialähde. Seksuaalienergiaa voi ohjata myös eroottisten toimintojen ulkopuolelle ja tällä saavuttaa esimerkiksi parantunut terveys, elämänilo ja elämänlaatu, syvä rentoutuminen ja lisääntynyt huomiokyky arkisissa tilanteissa, avautuminen rakkaudelle, empatiakyvyn lisääntyminen ja rakastetun syvä tunteminen, henkisten kokemusten syveneminen, mielen voiman ja tehokkuuden kasvu älyllisissä ponnisteluissa, nopeampi selviytyminen parisuhteen vaikeuksista ja kriiseistä, suurempi harmonia parin välillä, lisääntynyt spontaanius ja rohkeus itseilmaisussa ja lisääntynyt itseluottamus.

Katso myös artikkeli: Valmistaudu ekstaasiin