Eroottisen tantran työpajojen sisältö

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja laajemman ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkiseen kasvuun. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Hinnat ja ilmoittautuminen
 

Seuraavat työpajat (Helsinki, Tampere)

Voit tulla mihin tahansa allaolevista työpajoista, mutta suosittelemme kaikkiin osallistumista (Helsinki), koska työpajojen aihepiirit ja painotukset on valittu muodostamaan laajempi kokonaisuus.

3. Orgasmi ja Ekstaasi

Seuraava työpaja: La 16.5. klo 11-14 (online)

Ekstaasi on ihmisen luonnollinen olotila. Tantrinen erotiikka auttaa ylittämään estot ja mielen ja kokemaan tämän olemuksemme ytimestä ajattomana kumpuavan autuuden. Orgasmi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ainakin lyhyesti kokea tämä luonnollisella tavalla. Työpajassa opiskelemme miten pidentää tätä nautinnon huipentumaa, miten vaalia elämän intensiteettiä ja miten avata ovia syvempään läsnäoloon ekstaattisten kokemusten avulla.

Teemme yhdessä harjoituksia jännitysten ja estojen poistamiseksi jotta keho ja koko olemus vapautuvat kokemaan elämän ekstaattisuuden. Aisteille avautumisen kautta antaudumme orgastiselle läsnäololle, joka on portti korkeampaan todellisuuteen.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Online-työpajaan voi osallistua vain parin kanssa.

4. Maaginen vetovoima

Seuraava työpaja järjestetään syksyllä 2020.

Tantran perinne kuvaa, kuinka koko maailmankaikkeus on kahden toisiaan täydentävän voiman, Shivan ja Shaktin, jatkuvaa vuorovaikutusta. Nämä kaksi universaalia voimaa ilmenevät myös meissä jokaisessa, feminiinisenä ja maskuliinisena puolena. Tässä työpajassa tarjoamme harjoituksia ja näkemyksiä, joiden avulla voit tunnistaa ja herättää nämä puolet itsessäsi ja sitä kautta syventää omaa itsetuntemustasi. Naisille avautuu mahdollisuus löytää yhteys universaaliin kaikkea syleilevään feminiiniseen energiaan ja sitä kautta mahdollisuus herättää oman naiseutensa lukemattomat sävyt ja piilevät potentiaalit. Miehet oppivat tunnistamaan itsessään maskuliinisen tietoisuuden voiman ja löytämään uusia näkökulmia miehuuteensa. Parisuhteessa tämä syvempi ymmärrys feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta ilmenee maagisena vetovoimana, minkä ansiosta suhde pysyy jatkuvasti elävänä, paljastaen loputtomasti uusia ulottuvuuksia rakkauteen ja eroottisuuteen.

Tässä työpajassa teemme paljon harjoituksia, joiden kautta pyrimme herättämään tätä maagista vetovoimaa elämässämme ja parisuhteessamme. Pari- ja ryhmäharjoitukset sisältävät kohtaamista ja hellää kosketusta kaikkien osallistujien rajoja kunnioittaen. Harjoitukset tehdään vaatteet päällä, eikä niiden luonne ole seksuaalinen. Osan työpajasta naiset ja miehet viettävät omissa opetusryhmissään. Työpaja sopii sekä sinkuille että pareille.

1. Onnellisuus ja Rakastava Läsnäolo - Matka Alkaa

Seuraava työpaja:

Tervetuloa pysähtymään oman elämäsi äärelle. Löydä itsesi ja rakastettusi tässä ja nyt tämän tantratyöpajan avulla. Itsen ja toisen tuntemus, arvostus ja erilaisuuden hyödyntäminen ovat kulmakiviä onnelliselle suhteelle. Tässä työpajassa tehdään harjoituksia itsetuntemuksen ja oman läsnäolon lisäämiseen ja kykyyn kohdata toinen ja avautua sydämen tasolla.

Tantran tie nautintoon ja onnellisuuteen käy itsetuntemuksen ja rakkauden kautta. Tantra tarjoaa omaan elämään ja seksuaalisuuteen uuden näkökulman, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rakkauteen. Tantra voi herättää suhteen koko potentiaalin ja tarjoaa työkaluja kokea onnellisuutta ja seksuaalista täyttymystä.  Matka rakkauteen voi alkaa juuri siitä, missä olet nyt. Tästä hetkestä. Läsnäolosta kasvaa rakkauden silta toisen sydämeen.

“Onnellisuus ja Rakastava Läsnäolo”- työpajassa lähestytään näitä teemoja luentojen ja harjoitusten kautta. Kurssi järjestetään poikkeuksellisesti etäopetuksena verkossa. Kurssi pidetään “livenä”, jolloin kaikki voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Osallistujamäärä pidetään tarpeeksi pienenä (max 15 paria), jotta kokemuksesta tulee mahdollisimman henkilökohtainen. Harjoitukset tehdään oman parin kanssa ja kurssilta saa harjoituksia kotiin vietäväksi. Työpajassa ei ole eroottisia harjoituksia tai alastomuutta.

Kurssi järjestetään online-opetuksena Zoom- ohjelman avulla. Teillä tulisi olla tietokone jossa on toimiva kamera ja tarpeeksi nopea nettiyhteys. Voit ladata ohjeman etukäteen osoitteessa zoom.us

Hinnat ja ilmoittautuminen

Online-työpajat ovat vain pareille. Eroottiset harjoitukset jäävät kotiläksyksi ja kurssilla pidetään vaatteet päällä.

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

Tantran harjoittamisen vaikutuksia

Tantrisen harjoituksen kautta mies oppii kuinka rakastelun kestoa voi pidentää lähes loputtomiin hallitsemalla siemensyöksyä ja muuntamalla se moniksi orgasmeiksi. Nainen oppii vapautumaan rakastelussa ja kokemaan monia erilaisia orgasmeja. Rakastelusta tulee etenkin kohtaamista ja toisen sekä itsen syleilyä rakkaudessa. Samalla nautinto lisääntyy huomattavasti ja turhautuminen loppuu. Eroottista energiaa voi jalostaa ja sille voi oppia antamaan kauniita ja aistillisia ilmaisuja menettämättä sen ominaisluonnetta ja voimaa. Yhteys ja kommunikaatio parin välillä syvenee ja rakastavaiset löytävät helpommin jokaiseen hetkeen kätkeytyvän ihmeellisyyden ja kauneuden.

Avautuminen rakkaudelle

Termi tantraseksi johtaa harhaan, koska se liittää tantran ainoastaan seksuaaliseen toimintaan. Eroottisessa Tantrassa seksuaalisuus on lähtökohta, perusta tai energialähde. Seksuaalienergiaa voi ohjata myös eroottisten toimintojen ulkopuolelle ja tällä saavuttaa esimerkiksi parantunut terveys, elämänilo ja elämänlaatu, syvä rentoutuminen ja lisääntynyt huomiokyky arkisissa tilanteissa, avautuminen rakkaudelle, empatiakyvyn lisääntyminen ja rakastetun syvä tunteminen, henkisten kokemusten syveneminen, mielen voiman ja tehokkuuden kasvu älyllisissä ponnisteluissa, nopeampi selviytyminen parisuhteen vaikeuksista ja kriiseistä, suurempi harmonia parin välillä, lisääntynyt spontaanius ja rohkeus itseilmaisussa ja lisääntynyt itseluottamus.

Kaso myös artikkeli: Valmistaudu ekstaasiin