Eroottisen tantran työpajojen sisältö

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja kohottavan ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkisen kasvun välineenä. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Seuraavat työpajat (Helsinki, Jyväskylä, Tampere)

Seuraavat työpajat Helsingissä ja Jyväskylässä ovat syksyllä 2018. Aikataulu alla.

Eroottisen tantran työpaja Helsingissä: Aurinko ja Kuu

Lauantaina 6.10. 2018 klo 11-17 Helsinki, Mäkelänkatu 56.

Aurinko ja Kuu treffeillä on taianomainen kohtaaminen, jossa tutustumme miehen ja naisen väliseen vetovoimaan ja ihailuun leikkillisten harjoitusten kautta. Tantra auttaa löytämään uudelleen ja uudelleen sen käsittämättömän, kiehtovan haltioitumisen tilan, joka rakastumisen aikana koetaan. Elämällä tietoisesti tätä leikkiä opimme ylläpitämään ja lisäämään myös eroottista vetovoimaa ja yhteyttä omaan sydämeen. Tämä tuo syvän ilon, merkityksen ja läsnäolon kaikkeen mitä teemme.

Työpajan harjoituksissa tarkastelemme vetovoimaa eri muodoissaan ja laitamme itsemme likoon sellaisena kuin olemme. Voimme löytää tämän vetovoiman maagisen ja universaalin luonteen osana päivittäistä elämäämme. Harjoitukset kannustavat itseilmaisuun, joka on ankkuroitunut läsnäoloon omassa sydämessä – tietoisena henkisenä ja feminiinisenä tai maskuliinisena olentona. Tämä tietoinen oman sukupuolen kokeminen auttaa lopulta ylittämään koko duaalisen maailman ja sulautumaan lopulliseen ykseyteen, jossa yhtyminen rakastettuun on täydellistä.

Aurinko ja Kuu treffeillä on tuttu myös Tantrafestivaaleilta. Työpajan tekniikat perustuvat ikiaikaisiin tantrisiin periaatteisiin. Tapahtuma ei sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Ota mukaasi rohkeutta, avoimuutta ja leikillisyyttä. Voit tulla yksin, kumppanisi tai ystäviesi kanssa. Pukeudu kuin elämäsi treffeille!

Tämän yhden päivän työpajan hinta on:

 • pariskunnalta 120€
 • työssäkäyvä: 70€
 • opiskelija/työtön: 60€
 • 18-21v: 40€
 • online-maksusivu


Eroottisen tantran työpaja Helsingissä: Onnellisuus ja Rakastava Läsnäolo

Lauantaina 27.10. 2018 klo 11-17 Helsinki, Mäkelänkatu 56.

Tervetuloa pysähtymään oman elämäsi äärelle. Jätä taakse kiire, suunnitelmat ja menneen katumiset. Löydä itsesi ja rakastettusi tässä ja nyt. Suhteessa ja rakkaudessa olemme paljaana vahvuuksinemme ja heikkouksinemme. Itsen ja toisen tuntemus, arvostus ja erilaisuuden hyödyntäminen ovat kulmakiviä onnelliselle suhteelle. Missä olen elämässäni tällä hetkellä? Missä menee toinen? Millainen olen rakastajana ja kumppanina? Työpajassa tehdään harjoituksia itsetuntemuksen ja oman läsnäolon ja rakastamisen kapasiteetin lisäämiseen ja kykyyn kohdata toisia.

Parhaimmillaan voimme olla rakkauden peili parillemme. Se tarkoittaa ensin itsemme tuntemista ja hyväksymistä. Tantran tie nautintoon ja onnellisuuteen käy itsetuntemuksen ja rakkauden kautta. Tantra tarjoaa omaan elämään ja seksuaalisuuteen uuden näkökulman, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rakkauteen. Se herättää suhteen koko potentiaalin ja tarjoaa työkaluja kokea onnellisuutta ja seksuaalista täyttymystä.  Matka rakkauteen voi alkaa juuri siitä, missä olet nyt. Tästä hetkestä. Läsnäolosta kasvaa rakkauden silta toisen sydämeen.

Harjoitukset ovat sekä yksilö-, pari- että ryhmäharjoituksia. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Yhdessä tehtävät harjoitukset ovat lempeän rohkaisevia ja sopivia etenkin aloittelijoille tantrassa. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin.

Tämän yhden päivän työpajan hinta on:

 • pariskunnalta 120€
 • työssäkäyvä: 70€
 • opiskelija/työtön: 60€
 • 18-21v: 40€
 • online-maksusivu


Eroottisen tantran työpaja Jyväskylässä: Aistit ja Ekstaasi

Perjantaina 19.10. klo 18:30-21 jatkuen la 20.10. klo 11-18 ja su 21.10. klo 11-17
Maatalo - Mahdollisuuksien Talo, Kauppakatu 19 C ja D

Tantran mukaan ihminen ja koko olemassaolo rakentuu tietoisuudesta ja autuudesta.
Elämä paljastaa meille tätä autuutta erityisissä tilanteissa, jotka auttavat mieltämme hellittämään rajoittavista
tiloista ja malleista. Tätä autuuden paljastumista kutsutaan ekstaasiksi (ek-stasis; ’ulos-arkitilasta’).

Työpajassa tutkimme ja opiskelemme tantran tarjoamia luonnollisia keinoja avautua ekstaasille ja todelliselle itsellemme, ajattomalle, rajattomalle läsnäololle.

Tantrassa on oivallettu että elämämme, sen ilmiöt ja kokemukset ovat täynnä mahdollisuuksia syventää läsnäoloa ja onnellisuutta. Näiden mahdollisuuksien käyttäminen edellyttää kuitenkin oikeanlaista huomion suuntaamista ja laajentamista, ymmärrystä ja kokemusta tietoisuuden toiminnasta ja itsetietoisuuden luonteesta.

Aistit ja aistimukset tarjoavat helposti lähestyttävän tavan opiskella ja kokea itseämme syvemmin samalla sisällyttäen kokemukseen ympäröivä maailma ja toiset ihmiset.

Työpajassa teemme yksinkertaisia harjoituksia aistien ja liikkeen kanssa ja myös meditoiden. Harjoituksia tehdään yksilöllisesti, pareittain ja ryhmässä.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin.

Tämän kahden päivän (+pe-ilta) työpajan hinta on:

 • pariskunnalta 240€
 • työssäkäyvä: 140€
 • opiskelija/työtön: 120€
 • 18-21v: 80€
 • online-maksusivu

 

Tampere: Yhden päivän tantratyöpaja keväällä 2019

(aikataulu tulossa syksyllä 2018)
 

Tantran harjoittamisen vaikutuksia

Tantrisen harjoituksen kautta mies oppii kuinka rakastelun kestoa voi pidentää lähes loputtomiin hallitsemalla siemensyöksyä ja muuntamalla se moniksi orgasmeiksi. Nainen oppii vapautumaan rakastelussa ja kokemaan monia erilaisia orgasmeja. Rakastelusta tulee etenkin kohtaamista ja toisen sekä itsen syleilyä rakkaudessa. Samalla nautinto lisääntyy huomattavasti ja turhautuminen loppuu. Eroottista energiaa voi jalostaa ja sille voi oppia antamaan kauniita ja aistillisia ilmaisuja menettämättä sen ominaisluonnetta ja voimaa. Yhteys ja kommunikaatio parin välillä syvenee ja rakastavaiset löytävät helpommin jokaiseen hetkeen kätkeytyvän ihmeellisyyden ja kauneuden.

Avautuminen rakkaudelle

Termi tantraseksi johtaa harhaan, koska se liittää tantran ainoastaan seksuaaliseen toimintaan. Eroottisessa Tantrassa seksuaalisuus on lähtökohta, perusta tai energialähde. Seksuaalienergiaa voi ohjata myös eroottisten toimintojen ulkopuolelle ja tällä saavuttaa esimerkiksi parantunut terveys, elämänilo ja elämänlaatu, syvä rentoutuminen ja lisääntynyt huomiokyky arkisissa tilanteissa, avautuminen rakkaudelle, empatiakyvyn lisääntyminen ja rakastetun syvä tunteminen, henkisten kokemusten syveneminen, mielen voiman ja tehokkuuden kasvu älyllisissä ponnisteluissa, nopeampi selviytyminen parisuhteen vaikeuksista ja kriiseistä, suurempi harmonia parin välillä, lisääntynyt spontaanius ja rohkeus itseilmaisussa ja lisääntynyt itseluottamus.

Voit osallistua työpajoihin parin kanssa tai ilman. Eroottiset harjoitukset jäävät kotiläksyksi ja kurssilla pidetään vaatteet päällä. Valmistaudu varaamaan aikaa viikonloppujen välillä, jotta ehdit kokeilemaan lukuisia kotitehtäviä!

Kurssipaikkoina ovat Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja muitakin paikkakuntia jos kysyntää on riittävästi.

Lämpimästi tervetuloa!