Esoteerinen tantrakurssi

Sano KYLLÄ elämälle!

Oletko ajatellut, että elämäsi tapahtumat paljastavat jotakin tärkeää SINUSTA? Kuinka ymmärtää syvemmin oman elämän merkityksellisyyden, ottaa ilolla ja avoimin sydämin vastaan kaikki, mitä elämä tuo eteen ja rohkeasti valita uusia polkuja? Se kaikki alkaa muutoksesta ITSESSÄMME...

Tantran aidon henkisen opetuksen ja harjoitusten kautta saamme uusia kokemuksia itsestämme ja voimme nähdä elämämme uudella tavalla. Se on tie kohti jatkuvasti suurempaa sisäistä vapautta ja tietoisuuden voiman heräämistä, elämän kauneuden syvää kokemista arjessa ja nautinnollista erotiikkaa, puhdasta olemista ja elämistä suoraan rakkaudesta käsin.

Tantra on autenttinen henkinen polku, joka tarjoaa hämmästyttävän tarkan kartan sisäisestä maailmankaikkeudestamme. Matka voi alkaa juuri siitä, missä nyt olemme elämässämme.

Tantrakurssin syvenevä opetus

Esoteerinen tantrakurssi on järjestelmällinen ja syvällinen kokonaisuus, joka paljastaa yksi kerrallaan tantran mysteerit. Sama ryhmä jatkaa vuosikursseissa eteenpäin ja joka viikko syvennytään uuteen harjoitukseen ja tantriseen periaatteeseen.

Ensimmäinen vuosi antaa peruspaketin harjoituksia ja menetelmiä sisäiseen kasvuun, energioidemme kuten eroottisen energian voimistamiseen ja kohottamiseen sekä menetelmiä tietoisuuden laajentamiseen. Vuosi on jaettu jaksoihin, joissa keskitymme tiettyyn teemaan chakrojen mukaan. Aloitamme helpoista harjoituksista. Viikottainen tantratunti kestää 2,5 tuntia, josta noin 1,5 tuntia on tantrisen joogan harjoituksia ja tekniikoita kuten asanoita ja meditaatiota. Loput tunnin kestosta on syventymistä tantrisiin periaatteisiin, harjoitusten teoreettiseen pohjaan ja tantran elämäntavan kuten tantrisen erotiikan opiskeluun.

Lue lisää kurssista ja ensimmäisen vuoden sisällöstä

 

Viikottaisten tuntien lisäksi

Kaikista harjoituksista saa kirjallisen materiaalin, jotta harjoitusta voi jatkaa kotona. Materiaalissa on myös kaikki perusasiat tantrisesta elämäntavasta ja filosofiasta. Chakra-jaksojen lopuksi on lisäksi erillinen tapaaminen, jossa keskitytään interaktiivisin harjoituksin vahvistamaan ja ymmärtämään syvemmin jakson chakran energiaa. Viikottaisen tantratunnin lisäksi voit myös osallistua naisten tai miesten omiin tapaamisiin, joissa keskitytään tantriseen erotiikkaan sekä maskuliinisen ja feminiinisen syvempään heräämiseen. Kaikki eroottiset harjoitukset tunneilta ja tapaamisista jäävät kotiläksyksi, ja pidämme huolta toisiamme kunnioittavasta ja lämpimästä ilmapiiristä.

Helsingissä alkaa uusi tantrakurssi syyskuussa, 16.9.2020. Kurssi on avoinna uusille opiskelijoille 2021 helmikuuhun asti, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tunnit ovat keskiviikkoisin klo 17:30-20:00.
Huom! Tantrakurssilaiset saavat käydä samalla maksulla kaksi kuukautta myös esoteerisen joogan kurssilla, joka on tiistaisin klo 17:30-19:30.

Ennen tuntia:

 • Tarvitset tunnille mukavat väljät vaatteet.
 • Vältä syömästä raskasta ateriaa kahteen-kolmeen tuntiin ennen joogatunnin alkua.
 • Oma joogamatto ei ole tarpeen, saat meiltä puuvillamaton lainaan.
 • Tiloissa on viihtyisät pukuhuoneet ja opetusta on neljässä salissa.
 • Voit rentoutua kirjastossa ennen tuntia tai tutustua joogapuoti Sundarin tarjontaan

Kurssimaksu sisältää:

 • Kirjallinen kurssimateriaali
 • Mahdollisuus käydä kaikissa saman tason ja myöhempien vuosien ryhmissä
 • Vapaa pääsy kaikille Hathajooga-tunneille (torstaisin Helsingissä)
 • Huom! tantrakurssilaiset saavat käydä ilmaiseksi kaksi kuukautta esoteerisen joogan kurssilla.

Maksutavat: suomalaiset verkkopankit tai maksu ennen tuntia kortilla tai käteisellä.
 

69,00 €

Uusi kurssi alkaa keskiviikkona 16.9.2020 klo 17:30 - 20:00 ja on avoinna uusille oppilaille helmikuun 2021 loppuun saakka.

Ilmoittaudu varmistaaksesi paikkasi: tantra@natha.fi.

Ennen tuntia:

 • Tarvitset tunnille mukavat väljät vaatteet. Vaatteiden vaihto onnistuu WC-tiloissa.
 • Vältä syömästä raskasta ateriaa kahteen-kolmeen tuntiin ennen tunnin alkua.
 • Oma joogamatto ei ole tarpeen, saat meiltä puuvillamaton lainaan.

Kurssimaksu sisältää:

 • Kirjallinen kurssimateriaali
 • Mahdollisuus käydä kaikissa saman tason ja myöhempien vuosien ryhmissä

Tervetuloa!

69,00 €