Tantraa naisille | 10.12

 

Tervetuloa oppimaan lisää itsestäsi ja naiseudestasi!

Tantraa naisille -kurssi tarjoaa käytännöllisiä keinoja ja ryhmän, jossa naiset voivat lämpimässä sisarellisessa ilmapiirissä oppia yhdessä kunnioittamaan omaa naiseuttaan ja antamaan sille lisää tilaa elämässään. Tantra tarjoaa feminiinisen henkisen polun itsensä kehittämiseen. Harjoitusten ja tekniikoiden avulla tarjolla on keinoja muun muassa itsetunnon ja itsevarmuuden lisäämiseksi, kuukautiskierron harmonisoimiseksi ja rentoutumiskyvyn parantamiseksi. Nyt on täydellinen hetki antaa aikaa itsellesi ja tulla oppimaan lisää itsestäsi ja naiseudestasi. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Uusi kurssi alkaa Tampereella 19.11. klo 11:30-14:30.

Paikka: Teiskontie 1, Tampere

Aika: kerran kuussa sunnuntaisin klo 11:30-14:30. Syksyn tapaamiset 19.11. ja 10.12. Kevään aikataulut ilmoitetaan lähiaikoina.

Hinta 20€ / kerta (maksu käteisellä)

Ilmoittaudu puhelimitse 050-4520577, sähköpostitse jooga(a)natha.fi tai joogakeskuksen vastaanotossa.

Lämpimästi tervetuloa!

Helsingissä ei tällä hetkellä ole avointa Tantraa naisille -ryhmää. Uusi kurssi alkaa näillä näkymin keväällä 2018.

Kurssin ohjaaja Rosabelle Salonen harjoittanut joogaa ja tantraa vuodesta 2008 ja opettanut Nathalla vuodesta 2013 lähtien. Joogan ja tantran harjoittaminen on tuonut Rosabellen elämään valtavasti onnellisuutta, rakkautta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Häntä inspiroi tantran elämänmyönteisyys ja feminiinisen energian kunnioittaminen, sekä mahdollisuus sisäiseen kasvuun jokaisen elämäntilanteen ja jokaisen kokemuksen kautta. Rosabelle opettaa tantraa sydämestä ja omasta kokemuksestaan käsin, tavoitteenaan kehittyä jatkuvasti sekä harjoittajana että opettajana.