Eroottisen tantran työpajat, Helsinki

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan seksuaalisuuteen ja eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteet ja -harjoitukset, joiden avulla voit aloittaa eroottisen tantran harjoittamisen. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Osa harjoituksista on yksilötekniikoita, ja voit osallistua kurssille myös ilman paria. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Sano KYLLÄ Elämälle!

Tantrinen asenne erotiikkaan ja seksiin on estoton, käytännöllinen ja rakkautta sekä henkisyyttä korostava. Siihen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä.

Vaikutukset

Harjoittelemalla opetuksen mukaisesti opit lisäämään seksuaalienergiaa sekä hallitsemaan ja jalostamaan sitä henkisiin tarkoituksiin ja avautumaan rakkaudelle, sekä ylläpitämään parisuhteen vetovoimaa. Opiskelemme myös tekniikoita herkkyyden ja mielihyvän lisäämiseksi ja lantionpohjan lihasten voimistamiseksi.

Yksin tai kaksin

Voit osallistua työpajoihin parin kanssa tai ilman. Eroottiset harjoitukset jäävät kotiläksyksi ja vaatteet pidetään päällä.

Kurssipaikkoina ovat Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja syksyllä mahdollisesti muitakin paikkakuntia jos kysyntää on riittävästi.

Seuraavat tantratyöpajat ilmoitetaan pian 

 Tarkempi kuvaus työpajojen sisällöstä ja aikataulut

Yhden päivän (klo 11-17) työpajan hinta:

  • yksi henkilö: 70€
  • pariskunta: 120€
  • opiskelija/työtön/Nathan viikkokurssilainen: 60€
  • 18-21v: 40€

Kahden päivän (+pe ilta) työpajan hinta:

  • yksi henkilö: 140€
  • pariskunta: 240€
  • opiskelija/työtön/Nathan viikkokurssilainen: 120€
  • 18-21v: 80€

Jos osallistut(te) keväällä kolmeen työpajaan, saat(te) neljännen työpajan puoleen hintaan.

Jos haluat tutustua syvemmin tantran salaisuuksiin ja saada unohtumattoman leirikokemuksen Suomen suvessa, suosittelemme lämpimästi Tantran kesäkurssia

Ilmoittautuminen: tantra(at)natha.fi tai 050-4520577

Turku, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Vaasa ym.: työpajat aikataulutetaan kun odotuslistalle tulee riittävästi ilmoittautuneita (min. noin 8).

Lämpimästi tervetuloa!