Syleilevä asento

Syleilevässä asennossa nainen makaa selällään jalat ristittynä taivasta kohti. Mies penetroi naisen intohimoisesti ja varovaisesti. Naisen jalkojen asento edistää emätinlihasten hyvää hallintaa ja liikkuminen on mahdollista siten, että sukuelimet ovat yhtyneinä niin syvältä kuin mahdollista. Miehelle tämä asento voi lisätä iloa kun nainen hallitsee hyvin emätinlihasten supistamisen.

Asento voimistaa suuresti rakastajien välistä sensuaalisuutta, koska heidän on mahdollista katsoa toisiaan silmiin ja kokea toistensa tuntemukset, nautinnon ja rakkauden. Rakastajat voivat tuntea hienovaraisen yhteyden sielujen välillä kontinentin ja täynnä rakkautta olevan yhdynnän aikana.

Tantrinen perinne suosittelee tätä asentoa eroottisen aktin alkuvaiheessa, koska se suuresti sysää liikkeelle ja vahvistaa seksuaalisia energioita sekä intohimoa ja rakkaudellista kuplintaa.

Miehen täytyy hallita hyvin huolella seksuaalinen energiansa, koska hyvin voimakkaat nautinnon tuntemukset voivat tehdä seksuaalisen kontinenssin ylläpitämisen vaikeaksi. Nainen voi tuntea empaattisesti rakastettunsa tuntemukset. Miehen ollessa seksuaalisen kontinenssin hallinnan alkuvaiheessa nainen voi sovittaa liikkeensä siten, että mies voi hallita seksuaalisen energiansa niin hyvin kuin mahdollista. On tärkeää tiedostaa että naiset, joilla on pitkälle kehittynyt emätinlihasten hallinta voivat estää miehen ejakulaation riittävän voimakkailla emätinlihasten supistuksilla.