Mahtavan mehiläisen metodi

Läntisessä maailmassa vähemmän yleinen, mutta hyvin voimakas kontinentin rakastelun muoto tunnetaan intialaisessa perinteessä nimellä Mahtavan mehiläisen metodi.

 Tässä asennossa on mahdollista ylittää tiettyjä rajoittavia ja perinteisiä kaavoja antaen parille mahdollisuuden kokea voimakkaita ja hyvin intensiivisiä orgasmin tiloja. Mahtavan mehiläisen metodia harjoittavat lähinnä parit, jossa nainen voi tuntea itsensä vapaaksi ja voimakkaaksi johtuen naisen hallitsevasta asemasta tässä asennossa.

Nainen istuu kyykkyasennossa miehen reisien päällä pohkeet tukevasti jännitettynä lingamin uppoutuessa syvälle yoniin. Tukien käsillään rakastajansa rintaa vasten nainen suorittaa ylösalaista ja sivuttaista liikettä tullakseen penetroiduksi niin syvältä kuin mahdollista. Kiertämällä lantiota niin laajalti kuin mahdollista hän ihastuttaa rakastajaansa täydellä ja voimakkaalla tavalla nauttien siitä itsekin.

Nautinnon huipentuessa sellaiseen kliimaksiin, jota on haasteellista hallita, nainen pysähtyy ja keskittyy rakastajansa kanssa yhdessä energioiden sublimaatioon.  Paremman kontrollin saavuttamiseksi molempien rakastajien tulee hengittää syvään ja pidättää hengitystään täytenä, mikä suuresti helpottaa sublimaatiota. Naisen liikehdinnän tulisi olla yksimielisen hallittua, jotta mies kykenee säilyttämään seksuaalisen energiansa.

Asento voi olla vaativa naiselle, elleivät hänen reidet ja pohkeensa ole kunnolla treenatut. Siinä tapauksessa naiselle on suositeltavaa harjoitella päivittäin vahvistaakseen jalkojen lihaksia, kuten esimerkiksi polvia taivuttavia harjoituksia. Riittävän harjoittelun avulla nainen kykenee olemaan miellyttävästi tässä eroottisessa asennossa yhä pidemmän ajan.

Kummankaan rakastajan ei pidä unohtaa, että ilman tahdonvoimalla tehtyjä ponnisteluja toisen nautinto voi jäädä puutteelliseksi. Naisen tulee aina pyrkiä supistamaan emätinlihaksia, jotka kiehtovalla tavalla hierovat miehen sukuelintä. Tantriset salaiset kirjoitukset painottavat, että tämä voidaan oppia sitkeällä harjoituksella. Erinomaisia tuloksia saavutetaan lähettämällä mystinen tahdonvoima naisen intiimilihaksiin: ”Harjoittaessaan naisen täytyy toistaa mielessään rakkauden jumalan Kamadevan nimeä päästäkseen syvään yhteyteen eroottisen onnellisuuden energioihin, jotka ovat Hänen valtavassa voimakentässä”.

Miehen täytyy olla erittäin tarkkana seksuaalisten energioiden hallinnassa, koska tämä eroottinen asento sysää liikkeelle hyvin voimakkaita energioita. Kokemattomille tämä voi johtaa siemensyöksyyn, joten sen vuoksi oikeanlainen harjoittelu on tarpeellista.  Mies voi pysäyttää naisen liikehdinnän lyhyeksi aikaa tuntiessaan ei-paluuta pisteen lähestymisen tai hidastaa rakastelun tahtia energioiden hallitsemiseksi ottamalla hellän, mutta tukevan otteen naisen lantiosta.

Tämä eroottinen asento suosii kundaliinin heräämistä johtuen energeettisestä dynaamisuudesta johtaen hyvin ainutlaatuisiin sisäisiin kokemuksiin. Kundaliini Shaktin herääminen ja nouseminen selkärankaa pitkin on tärkeä askel henkisessä kehityksessä. Rakastelemalla täynnä transfiguraatiota ja kontinentisti auttaa suuresti kehityksessä henkisellä polulla. Niille, joilla on luontainen taipumus tähän, tämä kaikki jo itsessään on henkinen polku.