Laaja tantrakurssi - Tampere

Tampereella jälleen syksyllä 2015

Tantra on huomattavasti enemmän kuin vain erotiikkaa. Tantra on autenttinen henkinen polku, jossa sanotaan KYLLÄ elämälle. Tantra opettaa, miten elää jokaisessa hetkessä intensiivisesti, tietoisesti ja kiinnittymättömästi, miten antautua elämän virtaan rakastavasti ja avoimesti. Elämästä itsestään tulee jatkuva ja iloa täynnä oleva oppitunti, joka opettaa meille sen, mitä meidän tarvitsee tietää, muuttaen meidät paremmaksi, mahdollistaen äärettömien mahdollisuuksiemme toteuttamisen ja kehittymisemme kohti täydellisyyttä. Tantra on henkinen polku, jonka kaikki voivat oppia.

Laaja tantrakurssi on vuosia kestävä systemaattinen ja syvällinen kokonaisuus, joka paljastaa yksi kerrallaan tantran mysteerit. Kurssilla annettavat tehokkaat tekniikat ovat peräisin ikivanhoista salaisista  tantrisista opetuksista, jotka on mukautettu moderniin elämään. Tantrisista tekniikoista kerrotaan rationaalisella ja käytännöllisellä tavalla, soveltaen usein länsimaisen tieteen löytöjä. Opetukset auttavat oppilasta asteittaisessa elämänmuutoksessa ja tantrisen perspektiivin kehittämisessä. Tantrinen näkökulma paljastaa ihmeellisen, maagisen ja henkisen jokapäiväisessä ja maallisessa. Harjoittaja saavuttaa harmonian ja terveyden fyysisessä kehossa ja tunteiden sekä mielen tasoilla, herättää piilevät voimavarat toteuttaa unelmia ja tavotteita, tekee onnelliseksi, lisää kykyä rakastaa, parantaa rakkaussuhteita, syventää ja jalostaa seksuaalisia kokemuksia ja auttaa saavuttamaan täyttymyksen elämän jokaisella osa-alueella. Sisäiset transformaatiot johtavat harjoittajan huomaamaan, että hän on pääasiallisesti henkinen olento, autuas ja ikuinen ja läheisesti yhteydessä muihin luontaisessa sielujen verkostossa. Tantrinen elämänviisaus korostaa kaiken ykseyttä.

Oppitunnin sisältö

Laaja tantrakurssi sisältää tapaamisen kerran viikossa kestäen reilut kaksi tuntia. Jokaisessa tapaamisessa tehdään ensin noin 90 minuuttia harjoituksia sisältäen asanoita ja rentoutuksen. Tämän jälkeen käydään yhdessä läpi päivän teoria-aihetta noin 30-60 minuuttia liittyen uuteen tekniikkaan. Oppilaat edistyvät harjoituksessa askel kerrallaan. Oppitunneilla tekniikat tehdään yksilöllisesti ja ne eivät ole luonteeltaan eroottisia. Kurssi alkaa perinteisistä joogisista asanoista (asennoista), jotka opetetaan tantrisesta perspektiivistä. Kurssi johdattelee oppilaan asteittain luonteeltaan esoteerisempiin tantrisiin tekniikoihin.

Tantrakurssi sisältää miehille ja naisille erilliset harjoitusryhmät. Näissä ryhmissä syvennetään ymmärrystä tantrasta. Miehet opiskelevat tantran maskuliinista puolta, autenttisen miehisen voiman salaisuuksia ja naiset perehtyvät feminiinisiin mysteereihin. Ryhmän tuki tekee harjoituksista tehokkaan keinon sisäisten voimavarojen ja mahdollisuuksien kehittämiseen. Tantrinen harjoitus tähtää oman olemuksen muokkaamiseen kohti täydellisyyttä. Harjoitusryhmät kokoontuvat joka toinen viikonloppu.

Jatkuva tantra-kurssi on kutsu jokaiselle ihmiselle sanoa KYLLÄ elämälle!

Ilmoittaudu kurssille etukäteen. Vältä syömästä raskasta ateriaa kahteen-kolmeen tuntiin ennen kurssin alkua. Jooga-alustat löytyvät lainaan Tampereen salilla.

Lämpimästi tervetuloa!