Rakastelemisen nautinto

Tantrisen rakastelun perusasentoja

Tantra ei tarkoita vain seksuaalista aktia, niin kuin monet ihmiset sen ymmärtävät, vaan se on nähtävä erittäin monimutkaisena taiteena. Se on myös sanoinkuvaamatonta, johtuen niistä ekstaattisista tiloista, joita rakastavaiset kokevat rakastellessaan. Tantrisessa rakastelussa painotetaan rakkaudellisia seksuaalisia asentoja, jotka toteutetaan kaikkein intiimeimmässä, syvästi rentouttavassa ympäristössä, käyttäen sukuviettiä kiihottavia ”aineksia”, tekemällä rituaalinomaisia eleitä, jotka saavat aikaan pyhyyden tilan rakkaudellisen yhtymisen aikana ja auttavat pariskuntaa toteuttamaan hyvin helposti seksuaalisen energian hallinnan käyttämällä hengitystekniikoita, luovaa visualisointia jne.

Seuraavassa kuvailemme joitain tantrisia rakasteluasentoja, joita käytetään usein eroottisten leikkien aikana.

Henkisen rakastelun viisi perusasentoa ovat: nainen päällä, mies päällä, sivuttaiset asennot, asennot istuallaan ja asennot, joissa nainen istuu selin mieheen.Tietenkin näistä seksuaalisista perusasennoista on paljon muunnelmia: seisova asento, seisten pää alaspäin, ”kaikilla neljällä raajalla” asento, jne.

Tantrisessa rakastelun taiteessa on yleensä viisi niin sanottua ”taidokasta” seksuaalista asentoa. Näillä tarkoitetaan oraali-sukuelin asentoja:

Nainen seisoo, kyyristyy tai istuu miehen päällä, vastakkain, naisen vagina koskettaa miehen suuta.

Mies seisoo, kyyristyy tai istuu ja nainen on polvillaan tai istuu, vastakkain, leikkien miehen peniksellä.

Mies ja nainen 69 asennossa, vastavuoroisessa oraali-sukuelin kontaktissa, nainen päällä.

Mies ja nainen 69 asennossa, vastavuoroisessa oraali-sukuelin kontaktissa, mies päällä.

Mies makaa tai istuu; nainen seisoo, istuu tai polvistuu hänen ylleen, selkä mieheen päin, niin että naisen kasvot ovat kohti miehen jalkoja.

Johtuen siitä tosiasiasta, että nainen tarvitsee paljon enemmän aikaa kuin mies saavuttaakseen orgasmin, on suositeltavaa että ensimmäisiksi rakasteluasennoiksi valitaan ne, jotka antavat naiselle maksimaalisen stimulaation. Nämä vaihtelevat henkilöstä toiseen, joten tietty ajanjakso harjoitusta voi olla tarpeen ennen kuin kaikkein kiihottavimmat asennot löytyvät.

Miehet kiihottuvat yleensä hyvin nopeasti ja saavuttavat orgasmin hyvin nopeasti. Heidän tapauksessaan on valittava alkuun sellainen asento, joka tuottaa minimaalisen fyysisen stimulaation sallien heille täydellisen seksuaalisen energian hallinnan. Suurin osa länsimaisista miehistä uskoo, että heidän on todella todistettava miehuutensa. Tämän takia he yrittävät olla hyvin energisiä ja voimakkaita rakastajia. Monta kertaa he omaksuvat dominoivan roolin ja uskovat tyydyttävänsä rakastajattarensa paremmin voimakkaalla penetraatiolla. Tämä kuitenkin johtaa siemensyöksyyn ennen kuin heidän partnerinsa on täysin tyydytetty tai joissakin tapauksissa jopa ennen orgasmin saavuttamista.

Tantran olennaisena ytimenä on naisen tyydyttäminen. Monet tantrikot ehdottavat, että lemmenleikkien alussa mies hellii naista oraalisesti. Yksi edellä mainituista asennoista voidaan valita tätä tarkoitusta varten. Miehen on suudeltava intohimoisesti rakastajattarensa yonia, ja naisen on sanottava miehelle, mikä häntä eniten miellyttää, ja ohjatahäntä, jotta heidän on mahdollista kokea maksimaalinen nautinto yhdessä. Jotta rakastavaiset voivat olla täydellisesti sopusoinnussa rakastelun aikana, he voivat katsoa toisiaan silmiin aina silloin tällöin ja pyrkiä tuntemaan empaattisesti tavan, jolla toinen kokee eroottisen yhtymisen nautinnon ja ilon.

Sitten nainen voi asettua miehen päälle, istuen tai polvistuen ja ottaa sisäänsä miehen erektiossa olevan lingamin, kiusoitellen häntä. Tässä vaiheessa miehen on myös oltava erittäin tarkkana seksuaalisen energian hallinnassa. Hän ei saa nousta ylös työntyäkseen paremmin naiseen, vaan hänen täytyy pysytellä makuulla, ja tehdä lantionpohjan lihasten hyvin voimakasta supistusta tai mulabandhaa. Tämä auttaa välttämään ennenaikaista siemensyöksyä ja energeettistä purkautumista.

Tantrikot painottavat sitä tosiseikkaa, että naisen on tunnettava olevansa hyvin vapaa, ilman ennakkoluuloja tai seksuaalisia estoja, jotta pari voi maksimaalisesti nauttia seksuaalisesta aktista. On hyvä, jos nainen ensin omaksuu aktiivisen roolin rakastelun aikana. Kun nainen on saavuttanut orgasmin, asentoja voidaan vaihtaa yrittäen kuitenkin olla keskeyttämättä intiimiä kontaktia, jotta voitaisiin kokea yhtä aikaa niin monta ja niin syvää orgasmin tilaa kuin mahdollista.

Sen asennon jälkeen, jossa nainen oli miehen päällä, he vaihtavat asentoa. Molemmille on helpompaa omaksua seksuaalinen asento istuvassa asennossa kasvotusten, katsoen toisiaan silmiin. Nämä asennot eivät salli kovin laajoja liikkeitä. Nainen antaa miehen huolehtia penetraatiosta istuen miehen päällä jalat hänen ympärilleen kietoutuneena niin, että naisen rinnat ja huulet ovat helposti suudeltavissa ja naisen selkä ja pakarat miehen helposti kosketeltavissa. Istuvat asennot varmistavat suuremman läheisyyden ja erittäin hyvän seksuaalisten energioiden hallinnan.

Niiden istuvien tantristen asentojen tapauksessa, joissa nainen on miehen käsivarsilla, kasvotusten hänen kanssaan, nainen kontrolloi tilannetta. Naisen olisi tehtävä mulabandha tekniikkaa (lantion alueen supistusta) ja yoni mudraa (vaginan lihasten supistusta) voidakseen rytmisesti tarttua rakastajansa lingamiin yonillaan. Tässä asennossa olemuksen perusenergia, Kundalini Sakti, voidaan helposti herättää ja ohjata ylöspäin, selkärankaa pitkin. Molempien rakastavaisten kokemat tuntemukset ovat erittäin miellyttäviä.

Istuvista asennoista on hyvin yksinkertaista naisen siirtyä selälleen makaamaan ja pyytää rakastajaansa rakastelemaan kanssaan, miehen ollessa hänen päällään. Tässä asennossa mies voi ottaa hallitsevan roolin. Levittämällä naisen jalat hyvin leveälle tai työntäen niitä taaksepäin, polvia päähän päin, mies voi työntyä hyvin syvälle, koskettaen intiimisti vaginaa.

Sitten rakastavaiset voivat siirtyä ”sivuttaiseen istuma-asentoon” pysyen edelleen kasvotusten. Asento helpottaa täydellistä rentoutumista ja kahden vartalon intiimiä yhtymistä. Huomio voidaan nyt keskittää hengitykseen, molemmat yrittävät hengittää samassa tahdissa, mikä johtaa hyvin suureen läheisyyteen ja hyvin syvälliseen sielujen yhteyteen.

Vetäytymättä rakastajattarestaan, mies kääntää hänet niin, että nainen on selin häneen. Tämä sallii hänen lingaminsa koskettaa tiettyjä naisen yonin alueita, joihin ei saa kosketusta muissa asennoissa. Kun tätä asentoa on harjoitettu riittävän ajan, rakastavaiset voivat helposti siirtyä 69 asentoon, jossa he ihmeellisellä tavalla jatkavat eroottista juhlintaa. Tämä asento, jota lännessä harvat parit harjoittavat, voi helpottaa joidenkin rakastavaisten yhtä aikaa kokemien erittäin voimakkaiden ja runsaiden orgasmitilojen ilmestymistä.

Kamil Zvelebil, huomattava eurooppalainen indologi teki yhtenä työnään yhteenvedon ohjeista, jotka hän itse sai eräältä joogilta. Sen jälkeen kun joogi oli antanut enemmän yksityiskohtia hyvään terveydentilaan liittyviin välttämättömiin tavoitteisiin – esimerkiksi, tuoreeseen ruokaan perustuvaan ruokavalioon ja ruoan hyvin pureskelemisen välttämättömyyteen, aurinkokylpyihin, syvälliseen ja rytmiseen hengitykseen, kahdeksan tunnin yöuniin nukkuen alasti ja pää kohti pohjoista, säännöllisiin kävelyihin ja positiivisen asenteen vaalimiseen, tämä joogi puhui myös eroksesta. Tässä ovat suositukset, joita joogi oli hänelle antanut: ”Toistuvat ja säännölliset eroottiset leikit ovat hyödyllisiä. Pyri kuitenkin hallitsemaan seksuaalinen nautinto, äläkä ole sen orja. Oraali-sukuelin rakastelu ei ole haitallista, vaan päinvastoin – sitä suositellaan usein. Visualisoi itsesi Shivaksi, luojaksi ja visualisoi rakastajattaresi hänen energiakseen, Shaktiksi. Nauti tästä rakkauden leikistä ja maista nautinnon nektaria, joka virtaa hänen yonistaan.”

Viittä perusasentoa kuin myös viittä ”taidokasta” asentoa on harjoiteltava riittävästi, jotta siirtyminen yhdestä asennosta toiseen voidaan suorittaa taidokkaasti. Joillekin rakastelusta tulee ekstaattista tanssia, toiset tarvitsevat enemmän ”koreografiaa” ja tietyn ajan harjoittelua, mutta lopulta saavutetaan mestaruus tässä rakastelun taiteessa.

Sen vuoksi, harjoitelkaa ja teistä tulee transfiguroivan tantrisen rakastelun mestareita.

Mikä voi olla miellyttävämpää kuin rakasteleminen yhdessä rakastettusi kanssa?

 lähde: yogaesoteric.net