Eroottisen tantran työpaja sinkuille

Eroottisen tantran työpajojen sarja - voit osallistua mihin tahansa osaan.

Eroottisen tantran työpaja henkistä parisuhdetta etsiville

Helsinki 3.2.2018 klo 11-17

Työpaja on taianomainen kohtaaminen, jossa tutustumme miehen ja naisen väliseen vetovoimaan, arvostukseen ja ihailuun leikillisissä harjoituksissa.

Mitä etsimme sydämemme kaivatessa tulevaa rakastettuamme vierellemme?
Mikä on henkisen parisuhteen tarkoitus?
Miten avautua rakkaudelle?

Tule opiskelemaan tantrisen parisuhteen perusteita,
antautumista kiehtovalle alun energialle ja
luomaan tilaa uudelle elämässämme.

Työpajan harjoituksissa tarkastelemme vetovoimaa sen eri muodoissa ja laitamme itsemme likoon sellaisena kuin olemme. Voimme löytää tämän vetovoiman maagisen ja universaalin luonteen osana päivittäistä elämäämme. Antautumalla tietoisesti elämän, vetovoiman ja rakkauden leikkiin opimme vahvistamaan yhteyttä omaan sydämeemme ja rakastettumme sydämeen. Tämä tuo syvän ilon, merkityksen ja läsnäolon jokaiseen hetkeen.

Työpajan harjoitukset kannustavat sydämelliseen ja tietoiseen oman sukupuolen ja sen kautta toisen sukupuolen kokemiseen. Tämä molempien peruspolariteettien tasapainotus auttaa lopulta ylittämään koko kaksijakoisen ilmiömaailman ja sulautumaan ykseyteen, jossa yhtyminen rakastettuun on täydellistä.

Työpaja ei edellytä mitään aiempaa kokemusta tai tietoa tantrasta ja se antaa eväitä itsetuntemuksen syventämiseen myös kokeneemmallekin osallistujalle. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Yhden päivän työpajan hinta on:

  • työssäkäyvä: 70€
  • opiskelija/työtön: 60€
  • alle 21v: 40€
  • online-maksusivu

Kaikkien kevään 2018 työpajojen sisältö