Eroottisen tantran työpaja pareille

Eroottisen tantran työpajojen sarja

Rakkauden polku - Tantratyöpaja pareille

Helsinki 10.2.2018 klo 11-17

Kuinka ylläpitää rakkautta, vetovoimaa ja seksuaalista kipinää parisuhteessa? Mitkä ovat pitkäkestoisen onnellisen parisuhteen avaimet? Kuinka 

molemminpuolinen,syvä rakkaus voi tukea itsetuntemusta ja sisäistä kasvua?

Työpajassa tehtävät lempeät pariharjoitukset johdattavat läsnäolon, hellän läheisyyden, toisen syvän ihailun, jakamisen ja kuuntelemisen kautta intiimiin yhteyteen sydämen tasolla. Opimme, kuinka hyväksyä luontainen muutos ja kohdata jokainen hetki sekä rakkaamme aina uutena ja ainutlaatuisena.

Työpajan jälkeen tiedät toimivan parisuhteen perusperiaatteista ja niiden käytännön soveltamisesta eri elämäntilanteissa. Ymmärrät oikeiden valintojen ja asenteiden merkityksen rakkauselämän tulevaisuudelle ja opit tapoja panostaa suhteeseen rakkauden ja onnellisuuden lisäämiseksi.

Tämä työpaja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua rakastettuusi syvemmin ja nostaa parisuhde uudelle tasolle. 

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua vain parin kanssa. 

  • Tämän yhden päivän työpajan hinta on pariskunnalta 120€. 
  • online-maksusivu

Työpajan pitäjien esittely:

  • Rosabelle Salonen on harjoittanut joogaa ja tantraa vuodesta 2008 ja opettanut Nathalla vuodesta 2013 lähtien. Joogan ja tantran harjoittaminen on tuonut Rosabellen elämään valtavasti onnellisuutta, rakkautta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Häntä inspiroi tantran elämänmyönteisyys ja feminiinisen energian kunnioittaminen, sekä mahdollisuus sisäiseen kasvuun jokaisen elämäntilanteen ja jokaisen kokemuksen kautta. Rosabelle opettaa tantraa sydämestä ja omasta kokemuksestaan käsin, tavoitteenaan kehittyä jatkuvasti sekä harjoittajana että opettajana.
  • Honorat Mäkinen on opettanut joogaa sekä tantraa viikottain vuodesta 2012. Tantran hän näkee ennen kaikkea sydämen laajentumisen sekä tietoisuuden polkuna, jossa itse matka on tärkeä ja palkitseva lopullisen päämäärän lisäksi. Tantra antaa meille jokaiselle oman tilanteemme mukaisesti niitä sisäisiä oivalluksia ja muutoksia, mitä tarvitsemme onnelliseen elämään, suunnan kuitenkin ollessa kaikilla sama: yhteys todelliseen Itseen ja sitä kautta jumalalliseen todellisuuteen.

”Kun rakkaudesta tulee loputonta, mahdottomasta tulee helposti mahdollista.”

– Gregorian Bivolaru

Kaikkien kevään 2018 työpajojen sisältö